Kysyttyä

1. Miten teen autoarvion?

Valitse automerkki, -malli ja -tyyppi sivun oikean yläreunan alasvetovalikosta. Voit valita myös kaikki tietyn malliset autot tyyppiin katsomatta, esimerkiksi kun klikkaat ”Hae” valittuasi merkiksi Honda ja malliksi Accord, saat kaikkien Accordien listauksen vuosimallista riippumatta. Joissakin autoissa korimallit on eritelty, joten samanikäisesta autosta voi löytyä esimerkiksi farmari (touring/estate/variant tms.), coupe tai cabriolet.

Kun olet valinnut tarkasteltavat autot, näet listauksen moottorikokojen mukaan. Moottorikoon jälkeen näkyy moottori tyyppi ja sylinterien lukumäärä. Esimerkiksi R4 tarkoittaa nelisylinteristä rivimoottoria. Dieselmallit on eritelty tunnisteella DSL. Joistakin autoista on lisäksi mallitarkennuksia, esimerkiksi Audi-> A4-> B6 Avant-> T quattro 1.8.

Valittuasi tarkan automallin, voit lisätä oman arviosi autosta klikkaamalla ”Kirjoita uusi arvostelu”. Arvostelun voit jättää pelkkinä tähtinä, mutta toivoisimme myös sanallisia arviointeja. Jos olet rekisteröitynyt, pääset muokkaamaan auton tietoja ja lisäämään kuvia valitsemalla ”Muokkaa” -välilehden auton omalta sivulta.

Arvostamme panostasi palvelun kehittämiseksi. Toivottavasti siitä on sinulle hyötyä :-)

Satunnainen autoarvio

3
3
3
3
3
tästä

Lisää automallille kuva tai teknisiä tietoja.

Kirjautumalla sisään palveluun voit lisätä automalleille kuvia ja teknisiä tietoja. Ennen sisäänkirjautumista sinun tulee rekisteröityä palveluun joka on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Rekisteröidy tästä.

*     *